Velkommen

Husene i Ferbæk indpasser sig her smukt i landskabet – et eksempel på deklarationens fortjenester. Ferbæk er et enestående sommerhusområde. Smuk natur og harmoniske huse med en beliggenhed tilpasset naturen,  som sammen udgør en afstemt helhed. Men det er ikke kommet af sig selv. Området er fredet, og der er i denne sammenhæng udarbejdet en deklaration, som bestemmer, hvordan naturen skal passes, og hvordan husene skal udformes. Deklarationen er en absolut forudsætning for at området ser og vedbliver at se ud, som det gør, og den er tinglyst på hver enkelt ejendom.

Deklarationen er udtryk for, at den individuelle udfoldelse er underordnet hensynet til helheden og de fælles værdier. Det tiltaler de fleste, men for andre kan deklarationerne synes at være for begrænsende, hvis man ønsker at sætte sit eget individuelle præg på sin grund og hus.

Hører man til sidstnævnte gruppe, skal man overveje at købe ejendom et andet sted. Langt de fleste sommerhusudstykninger har nemlig langt mere liberale betingelser, end det er tilfældet i Ferbæk.

Om hjemmesiden
På hjemmesiden oplyses bl.a om:

  • deklarationsbestemmelserne for Ferbæk området
  • ejerlaugets vedtægter
  • ejerlaugets bestyrelse
  • referater fra bestyrelsesmøder
  • årets generalforsamling og andre fællesarrangementer
  • muligheden for at sende e-mail til bestyrelsen
  • hvad der sker og er sket i området
    (renovation, vedligeholdelse af veje og stier m.m.)

 

Bestyrelsen modtager gerne reaktioner på denne hjemmeside og meget gerne forslag til, hvordan den kan gøres bedre, anvendes o.lign.

Du er også velkommen til at bidrage med egne billeder, som du synes, du vil dele med andre i Ferbæk. Det gør du ved at fremsende til webmaster/sekretær.

På bestyrelsen vegne
Knud Nørgaard
formand

Indberet ejerskifte

Det er vigtigt, at vores medlemskartotek er ajourført. Både af hensyn til kommunikation og til opkrævning af kontingent. Husk at give besked om ejerskifte til ejerlauget.

Der registreres kun én ejer/kontaktperson for hvert sommerhus.

Abonnér på nyhedsbrev

TIlmeld dig for at modtage en nyhedsmail hver gang der kommer nyheder på hjemmesiden.

Hvis korrekt udfyldt sendes en mail til bekræftelse.

Vi spammer ikke!