Historiske billeder

Ejerlauget er i besiddelse af et stort antal lysbilleder, som har været anvendt i forbindelse med planlægningen af udstykningen af vores område. Desværre er billederne ikke stedbestemte og mange af billederne viser landskabselementer, som kan være vanskelige at lokalisere. Der er også billeder at flere ejendomme i området med Ferborg som den mest markante. Heldigvis er der også enkelte billeder af det arbejde, arkitekten udførte med placering af sommerhuse i landskabet. En del af de gamle billeder er nu blevet digitaliseret og kan ses på hjemmesiden. Se 41 billeder fra før udstykning her.

 

Indberet ejerskifte

Det er vigtigt, at vores medlemskartotek er ajourført. Både af hensyn til kommunikation og til opkrævning af kontingent. Husk at give besked om ejerskifte til ejerlauget.

Der registreres kun én ejer/kontaktperson for hvert sommerhus.

Abonnér på nyhedsbrev

TIlmeld dig for at modtage en nyhedsmail hver gang der kommer nyheder på hjemmesiden.

Hvis korrekt udfyldt sendes en mail til bekræftelse.

Vi spammer ikke!