Abonner på nyheder

Hidtil har muligheden for at abonnere på nyhedsmails været forbeholdt medlemmer. Nu er muligheden flyttet til den offentligt tilgængelige side, idet alle med interesse for ejerlauget skal have mulighed for at holde sig orienteret.

På forsiden af hjemmesiden er der ved siden af oversigten over nyheder mulighed for at oprette abonnement, så der modtages en mail, hver gang der kommer en nyhed på hjemmesiden. For at blive oprette, kræver det, at der angives navn og mailadresse. Efter at oplysningerne af sendt, kommer der en mail med et link til at bekræfte ønsket om at abonnere. Når linket er brugt vil der komme den første nyhedsmail i indboksen.

Alle, der tidligere har oprette sig som abonnenter, skal ikke oprettes igen.

Indberet ejerskifte

Det er vigtigt, at vores medlemskartotek er ajourført. Både af hensyn til kommunikation og til opkrævning af kontingent. Husk at give besked om ejerskifte til ejerlauget.

Hvis der er flere nye ejere indsendes meddelelse for hver ejer.

Abonnér på nyhedsbrev

TIlmeld dig for at modtage en nyhedsmail hver gang der kommer nyheder på hjemmesiden.

Hvis korrekt udfyldt sendes en mail til bekræftelse.

Vi spammer ikke!