Ejerlaugets logo

Indtil nu har ejerlauget ikke haft et logo. Det er en normal bestanddel af en hjemmeside, så da hjemmesidens layout skulle fastlægges, blev der i første omgang valgt det lille hus, som indtil nu har prydet hjemmesiden. Efter at hjemmesiden i store træk er blevet færdig, har der været tid til at arbejde med et nyt logo. Det er der kommet dette resultat ud af

Den grafiske del af logoet tager udgangspunkt i Yin og Yang symbolet og viser i den grønne farve vores områdes store naturværdier og vores placering ved havet med den blå bølge. Farverne går igen i navnet, hvor det er naturligt at Ferbæk har bækkens blå farve og naturens grønne farve er brugt i ejerlauget.

På hjemmesiden er den grønne farve gjort lidt tydeligere for at den er tydelig på hjemmesidens blå baggrund. Der ser logoet således ud

Udover hjemmesiden benyttes logoet nu også på de nyhedsmails, som abonnenter modtager. Vi vil løbende tage logoet i anvendelse på andre af de dokumenter, der udarbejdes i ejerlauget.

Indberet ejerskifte

Det er vigtigt, at vores medlemskartotek er ajourført. Både af hensyn til kommunikation og til opkrævning af kontingent. Husk at give besked om ejerskifte til ejerlauget.

Der registreres kun én ejer/kontaktperson for hvert sommerhus.

Abonnér på nyhedsbrev

TIlmeld dig for at modtage en nyhedsmail hver gang der kommer nyheder på hjemmesiden.

Hvis korrekt udfyldt sendes en mail til bekræftelse.

Vi spammer ikke!