Hjertestarter opsat

På generalforsamlingen i juli blev det besluttet, at der skal etableres en hjertestarter i vores område. Som omtalt på generalforsamlingen skal hjertestarteren placeres på garagen på Narhvalen 2. Det er en synlig og central placering. Tak til Annette og Svend Erik for at stille bygning og installation til rådighed.

Hjertestarteren er monteret i et skab med indbygget lys, så det er muligt at finde skabet, når det er mørkt. Der er valgt et skab i plast, så det bedst muligt modstår det barske vejr tæt på havet. Desuden kan det runde plastlåg på skabet nemt skiftes, hvis det bliver nødvendigt. Idet skabet ofte vil være uden tilsyn, er der valgt en model, der konstant overvåges. Hvis skabet åbnes, der opstår fejl mv. får leverandøren og ejerlauget besked.

Hjertestarteren er oprettet på TrygFondens hjertestarter.dk.

Sådan ser installationen ud med hjertestarteren monteret til højre for garageporten:

Indberet ejerskifte

Det er vigtigt, at vores medlemskartotek er ajourført. Både af hensyn til kommunikation og til opkrævning af kontingent. Husk at give besked om ejerskifte til ejerlauget.

Der registreres kun én ejer/kontaktperson for hvert sommerhus.

Abonnér på nyhedsbrev

TIlmeld dig for at modtage en nyhedsmail hver gang der kommer nyheder på hjemmesiden.

Hvis korrekt udfyldt sendes en mail til bekræftelse.

Vi spammer ikke!