Ferbæk efter stormen Pia

Her til formiddag blæser der stadig en frisk vind over Ferbækområdet, men langt fra med den styrke, som stormen Pia ramte området med i nat. I flere timer i nat nåede vindstyrken op over stormstyrke.

Alle huse i vores område er blevet tilset fra vejene i dag (i forbindelse med Fredningsnævnets behandling af ansøgning om etablering af de 2 nye transformerstationer). Heldigvis er der stort set ikke skader – kun som sædvanlig en del væltede renovationsstativer og låg, der er blæst i stykker.

Prognose for stormen den 21. december

Jeg vil på bestyrelsens vegne ønske alle glædelig jul og et godt nytår.

Bestyrelsen har igennem det seneste år haft gang i mange opgaver. Ikke alle opgaver forløb uden problemer, men vi er kommet i mål med postkasseprojektet, etablering af hjertestarter, medlemskab af Fritidshusejernes Landsforsikring / forsikring, mange driftsopgaver osv.  I 2024 er det forventeligt, at vi kommer til at arbejde med at få den nye affaldsløsning på plads. Vi venter stadig på Jammerbugt Kommune, der på trods af mange indspark fra ejerlauget endnu ikke har fundet en løsning på vejbetjeningen af containerplads.

Som tidligere år er hjemmesidens video skiftet ud med en mere julet (også med sne, som vi nok kommer til at undvære i julen). Her et billede fra videoen:

Indberet ejerskifte

Det er vigtigt, at vores medlemskartotek er ajourført. Både af hensyn til kommunikation og til opkrævning af kontingent. Husk at give besked om ejerskifte til ejerlauget.

Der registreres kun én ejer/kontaktperson for hvert sommerhus.

Abonnér på nyhedsbrev

TIlmeld dig for at modtage en nyhedsmail hver gang der kommer nyheder på hjemmesiden.

Hvis korrekt udfyldt sendes en mail til bekræftelse.

Vi spammer ikke!